LifeStar 22 Mai 2009 02:14
Zavoranca e foarte desteapta, cel putin la ea in emisiune, la Kanal D, unde elibereaza cate un porumbel, chiar cate un vultur din cand in cand.
Venise o respectabila vedeta de Romania, Eva Kent, sa-i impartaseasca Oanei din secretele meseriei de starleta porno, din care s-a retras in plina glorie. “E o chestie care m-a curiozitat si pe mine si ma curioziteaza: cum e?”, a dat Zavo s-o descoasa. Pe mine ma “curioziteaza” sursa acestor inventii lingvistice, m-a “curiozitat” dintotdeauna cum reuseste Zavoranca sa nascoceasca tot felul de cuvinte bizare. Oana, fa-mi un “catar”, te rog: nu ma lasa asa,”curiozitata”, spune-mi si mie, de unde-ti vin? Si iti vin spontan sau le coci inainte de emisiune?

Nikita, spaima ziaristelor, e tot mai nervoasa, domnule, desi sta sa nasca si stie ca-i face rau sa se enerveze! “Voi sunteti niste moarte de foame, noroc cu noi, vedetele, ca existam, asa mancati si voi o paine!”, le-a spus unor ziariste care au deranjat-o pe “vedeta” cu cine stie ce articole jignitoare. A venit momentul sa-i felicit pe toti realizatorii TV, tatii si mamele “vedetei” Nikita, lor le suntem datori pentru aceasta creatie impecabila, fara de care am muri de foame.

“Vedeta” s-a indurat sa dea si niste declaratii legate de pictorialul monstruos de saptamana trecuta, cand a pozat cvasigoala si foarte gravida. “Am pozat si eu mai sexy, asa...numai marile stare pozeaza asa!”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.