LifeStar 22 Mai 2009 02:11
Cantareata britanica Amy Winehouse, aflata in vacanta pe insula St. Lucia din Caraibe, a fost spitalizata pentru a treia oara in ultimele trei luni.
Aflata pe micuta insula din Caraibe pentru a se relaxa si, totodata, pentru a lucra la urmatorul sau album, Amy Winehouse a fost internata la spitalul din St. Lucia, in noaptea de vineri, in urma cu o saptamana. Aceasta informatie a fost confirmata, miercuri, de purtatorul de cuvant al artistei britanice.

"Ea se plangea de dureri in zona pieptului, iar doctorii au sfatuit-o sa mearga la spital si sa se interneze. Cei de acolo au tinut-o sub observatie peste noapte, iar apoi au externat-o", a declarat reprezentantul artistei. Acesta este cea de-a treia spitalizare a cantaretei britanice in tot atatea luni, intervenita la putin timp dupa aparitia ei controversata pe scena festivalului de jazz din St. Lucia. "


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.