Dupa ce s-a despartit de frumoasa Nicoleta Luciu, Dinu Maxer nu se impaca prea bine cu postura de celibatar. Nicoleta se pare ca nu-i prea duce dorul, ea afisandu-se cu o sumedenie de barbati cu bani, care mai de care mai dornici sa-i satisfaca dorintele. Lucrurile se prezinta insa altfel la Dinu.

Intr-un interviu acordat revistei "VIP", acesta a marturisit ca-i duce foarte mult dorul fostei sale iubite si ca-i pare foarte rau ca s-au despartit. El spune ca ruptura s-a produs in momentul in care Nicoleta a acceptat sa joace intr-o telenovela romaneasca, renuntand la aparitiile sale in emisiunea "Teo". "Nu as fi suportat niciodata ca Nicoleta sa se sarute cu un alt barbat, chiar si intr-o telenovela", a spus Dinu. El mai marturiseste ca este obisnuit sa faca foarte multe compromisuri daca iubeste, numai ca Nicoleta nu este dispusa sa faca si ea acelasi lucru. Maxer ramane insa optimist si spera ca in curand totul sa se rezvolve, iar Nicoleta sa se intoarca la el.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.