LifeStar 22 Mai 2009 15:54
Lucy Gordon, tanara actrita britanica de comedie care a interpretat rolul celebrei Jane Birkin in filmul "Serge Gainsbourg, vie heroique", s-a sinucis miercuri, cu trei zile inaintea datei cand ar fi implinit 29 de ani, anunta Le Nouvel Observateur.
Corpul neinsufletit al actritei a fost descoperit in apartamentul sau din Paris, potrivit politiei locale, care a cerut efectuarea autopsiei, pentru a determina cauza exacta a mortii, relateaza NewsIn.

In afara rolului din biografia "Serge Gainsbourg, vie heroique", Lucy Gordon a mai jucat, printre altele, in "Serendipity", in care l-a avut partener pe John Cusack, si "Spider-Man 3", alaturi de Tobey Maguire.

"Serge Gainsbourg, vie heroique", ultimul film in care a fost distribuita, va avea premiera in 2010. Fragmente din aceasta pelicula urmau a fi prezentate, zilele acestea, la cea de-a 62-a editie a Festivalului de la Cannes. Gordon a primit rolul din acest film si datorita asemanarii izbitoare cu actrita Jane Birkin, a treia sotie a muzicianului francez Serge Gainsbourg.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.