LifeStar 22 Mai 2009 13:25
Duminica, 24 mai, In Parcul Tineretului din Bucuresti, Mircea Badea, dar si alte de vedete autohtone, vor lupta pentru ca sportul sa devina materie obligatorie in viata tuturor, participand la un maraton in jurul lacului, pe un traseu de cinci kilometri
Actiunea face parte din campania "Viva la Revolucion", promovata de Revista Viva.

Prezenti vor fi Mircea Badea si Carmen Bruma, cei doi fiind imaginea campaniei, dar si alte persoanlitati din show-bizz, precum Alessandra Stoicescu, Gabriel Henessey, Amalia Nastase, Dragos Bucurenci si multi altii.

“Asta astept eu de la aceasta manifestare: sa fie amuzanta. Sigur ca nu se vor petrece mutatii semnificative in mentalul colectiv, dar vom fi impreuna, vom rade si vom avea de ce sa ne aducem aminte” spune Mircea Badea despre Viva la Revolucion.

“Persoanele sedentare fac aproximativ 3000 de pasi de dimineasa pana seara. Desi nu exista un numar de pași valabil pentru toată lumea, expertii propun cifra de 10 000 pentru o existenta sanatoasa. Va invitam sa-i facem impreuna”
, a adaugat Carmen Bruma.

Startul se va da la intrarea Sincai a Parcului Tineretului. Inscrierea va incepe de la 9:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.