LifeStar 22 Mai 2009 11:30
Presedintele francez Nicolas Sarkozy, dornic sa para un om al poporului, si-a modificat pagina de Facebook cu imagini care-l infatiseaza flirtand si discutand politica impreuna cu sotia sa, Carla.
Faptul ca adora ochelarii de soare si ceasurile cu cadran mare a facut presa sa-l numeasca "presedintele bling-bling", iar casatoria sa cu fostul top model Carla Bruni a facut deliciul tabloidelor.

Potrivit NewsIn, pe noua pagina de Facebook, Carla Bruni-Sarkozy este prezentata discutand cu mai multe femei venite in vizita la palatul prezidential, carora le povesteste despre viata ocupata a sotului ei avand un ton plin de admiratie. Apoi, Sarkozy intra in camera si isi saruta sotia, care, cu afectiune, il cuprinde in brate.

"Ma va vizita premierul irakian", ii spune Sarkozy, iar Carla ii raspunde: "Excelent!". Cand presedintele iese din camera, Carla ii striga: "Ai grija, dragule!".

Alte imagini ii prezinta pe Sarkozy si Carla vorbind cu afectiune despre cainii lor, posibil inspirati de frenezia mediatica declansata de cainele lui Barack Obama, Bo.

Modificarea paginii a urmarit sa arate "omul Sarkozy, mai degraba decat presedintele", potrivit biroului prezidential.

Site-ul prezinta si comunicate oficiale, fotografii si stiri, insotite de o noua fotografie a lui Sarkozy, care poarta o camasa alba cu nasturele de sus desfacut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.