LifeStar 21 Mai 2009 00:48
Pentru prima data in 2009, Michael Jackson a aparut in public fara sa-si mai ascunda fata, fara masca, fara ochelari de soare, palarie sau umbrela, insa cu buzele facute cu ruj si contur. Superstarul a vrut sa arate fanilor ca se simte bine, in ciuda zvonurilor ca ar avea cancer de piele.
Regele pop Michael Jackson si-a aratat pentru prima oara chipul, in intregime, de la inceputul acestui an. El a pozat relaxat la iesirea dintr-o clinica medicala unde fusese pentru un control de rutina, parca pentru a infirma zvonurile ca ar avea cancer de piele.

Imbracat intr-o geaca de piele de culoare rosie, cu parul desfacut, dar cu buzele facute cu ruj si contur, Michael a zabovit minute bune in fata clinicii, pozand pentru cei prezenti in fata Centrului Medical Bedford din Virginia, unde, coincidenta sau nu, sunt tratati bolnavii de cancer de piele.

Potrivit zvonurilor aparute in ultima vreme, cantaretul a fost diagnosticat luna trecuta cu cancer de piele dupa ce medicii i-au descoperit semne ciudate pe gat si pe fata, care ar indica aparitia necurtatoarei boli.

"Michael nu are nimic de ascuns, este perfect sanatos si-si va sustine concertele", a declarat purtatorul de cuvant al superstarului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.