LifeStar 21 Mai 2009 00:37
Oana Zavoranu e pusa pe fapte mari. Dupa ce a reusit sa o impace pe Anna Lesko cu presupusa amanta a lui Elan, nevasta lui Pepe are de gand sa clarifice lucrurile si in ceea ce priveste infidelitatea lui Matteo pe vremea cand se afla in relatia cu Delia.
In editia de sambata, 23 mai, a emisiunii “Pact cu diavolita”, de la orele 22.30, la Kanal D, Delia o cunoaste in premiera pe cea cu care Matteo a fost surprins sarutandu-se in fata unui club din Bucuresti, pe vremea cand cei doi formau un cuplu. Vara trecuta, paparazzi au fotografiat un moment de senzatie, care se pare ca a reprezentata inceputul sfarsitului relatiei dintre Matteo si Delia.

In timp ce fosta jumatatea a trupei N&D se afla pe litoralul Marii Negre Matteo a fost surprins sarutandu-se cu o domnisoara blonda.

Daca pana in acest moment, Simona - caci acesta este numele blondei - a refuzat sa apara in vreo emisiune sa spuna ce s-a intamplat, ea vine, in premiera, sambata de la orele 22.30 in emisiunea Oanei Zavoranu de la Kanal D sa elucideze misterul.“Eu la momentul acela nu am vrut sa apar fiindca stiam ca va iubiti, insa acum pot sa spun tot adevarul” a zis Simona.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.