LifeStar 21 Mai 2009 00:19
Prezenta la Cannes pentru premiera filmului ,"Ne te retourne pas, Monica Bellucci le-a povestit jurnalistilor ca isi construieste cu atentie imaginea glam, ca e prea lenesa pentru o cariera regizorala si ca n-ar abandona Europa de dragul Americii.
Cum a fost colaborarea si simbioza din film cu Sophie Marceau?

De fapt, eu si Sophie suntem foarte diferite in viata reala. In acest film jucam insa doua parti diferite ale aceluiasi personaj. Marina, regizoarea, a vrut sa sublinieze aceste diferente. Asa ca eu mi-am accentuat partea mediteraneana mai mult decat de obicei, dar, in cele din urma, e frapanta continuitatea dintre noi doua in film. Uneori te uiti la mine si vezi trasaturi de-ale lui Sophie si asta chiar fara efecte speciale.

Marina de Van a fost actrita inainte de a trece la regie. Te bate cumva gandul sa scrii sau sa faci vreun film?


Nu, niciodata.

Sunt sigura ca n-o s-o fac, pentru ca prefer sa fiu actrita si nu regizoare. E adevarat, am un proiect in care m-am implicat in calitate de coproducatoare, dar e doar o coincidenta. Sunt prea lenesa si rasfatata, prefer sa vina regizorii la mine cu idei...


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.