LifeStar 21 Mai 2009 15:23
Alina Percea, tanara de 18 ani care si-a vandut virginitatea pe internet pentru 8.800 de lire sterline, rupe tacerea si povesteste cum a fost prima noapte de dragoste cu norocosul castigator.
Tanara si-a scos virginitatea la licitatie pe un site din Germania pentru a-si permite continuarea studiilor in domeniul IT. Castigatorul a fost un Italian in varsta de 45 de ani, care, dupa spusele tinerei, s-a dovedit a fi un adevarat gentelman.

Omul de afaceri din Bologna i-a platit Alinei drumul pana in Venetia, unde cuplul a vizitat orasul inainte de a se retrage in camera unui hotel luxos de cinci stele.

Alina, care s-a supus de doua ori unui examen ginecologic, pentru a dovedi ca este virgina, s-a declarat foarte fericita ca italianul a fost castigatorul. "Mi-a placut de el si ne-am inteles foarte bine. Nu arata ca ar avea 45 de ani, mi s-a parut mult mai tanar. Am vorbit in engleza, deoarece eu nu stiu italiana, iar el nu stia romana. Mi-a facut multe complimente si a fost foarte haios si sarmant. Ne-am inteles minunat si ma bucur ca el a fost castigatorul", a declarat Alina, potrivit DailyMail.

"Mi-a spus ca are un job bun dar nu mi-a spus daca este casatorit sau daca are familie si nici eu nu l-am intrebat"
, a continuat tanara, originara din Caracal.

Alina a plecat in luna ianuarie, impreuna cu doi verisori in Mannheim, Germania, pentru a se angaja, dar din cauza ca nu stapanea bine limba, tinerei i-a fost mai greu. Ea s-a hotarat sa-si scoata viriginitatea la licitatie dupa ce a citit ca o tanara in varsta de 22 de ani din San Diago a primit 2.5 milioane de lire in urma unei astfel de licitatii.

Desi nu a castigat cele 50.000 de lire la care visa, Alina spune ca nu se va da batuta, fiind hotarata sa-si continuie studiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.