LifeStar 21 Mai 2009 13:15
Marele actor de la Hollywood, care se lupta cu cancerul de mai bine de un an, nu a murit, desi ieri dimineata un post de radio din Florida anuntase acest lucru.
"Patrick Swayze nu a murit, contrar stirilor vehiculate de un post de radio din Jacksonville, Florida…Patrick este bine, continua sa raspunda bine la tratament" a declarat purtatoarea de cuvant a actorului, potrivit UsMagazine.

Din momentul in care s-a facut public faptul ca actorul, in varsta de 56 de ani, a fost diagnosticat cu un cancer pancreatic, majoritatea tabloidelor din America au inceput sa faca pronosticuri cu privire la cat mai are de trait.

Patrick infirma pentru a nu stiu cata oara stirile eronate despre sanatatea lui si se declara un norocos ca se afla printre putinii care raspund foarte bine la tratamentul pentru aceasta boala.

"Cancerul pancreatic este o boala agresiva si din momentul in care am fost diagnosticat, am stiut ca voi intra intr-o lupta in care miza este chiar viata mea", a adaugat actorul.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.