LifeStar 20 Mai 2009 03:41
Dupa ce Mihaela Radulescu si-a anuntat retragerea din televiziune, Teo se pregateste sa revina in lumina reflectoarelor. Informatia "a transpirat" catre presa din gura lui Mircea Badea, care a lasat sa se inteleaga acest lucru, luni seara, in cadrul emisiunii pe care o prezinta la Antena 3.
Luni seara, in emisiunea "In gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea a declarat ca este gata sa dea in scris faptul ca Teo Trandafir, colega si prietena lui de-o viata, se va intoarce in televiziune.

Dupa ruperea contractului cu Prima TV, vedeta s-a retras din fata camerelor de luat vederi si s-a dedicat cresterii fiicei sale adoptive, Maia. Pentru a nu rupe definitiv contactul cu media, Teo a acceptat un post de dascal la scoala de televiziune a stiristului Vlad Ionescu si nu a mai dat semne ca ar vrea sa-si reia cariera pe sticla. Cu toate acestea, prietenul si confidentul ei, Mircea Badea, sustine cu tarie ca vedeta se va intoarce acolo unde ii este locul - pe micul ecran.

Potrivit unor surse din Antena 1, in urma cu doua luni si jumatate au existat niste discutii la nivelul conducerii in care se lua in calcul recooptarea lui Teo Trandafir in echipa Antenelor. Mai mult, se pare ca vedeta ar fi depus un nou proiect de emisiune la Prima TV in speranta ca revenirea ii va aduce audienta multravnita de fostii ei sefi. Acum, dupa ce Mihaela Radulescu si-a anuntat plecarea, lasand vacant unul dintre cele mai bune spatii de emisie din grila, numele lui Teo a fost auzit din nou in Antene.

In ciuda faptului ca prietena lui Badea a rupt-o nu o data, ci de doua ori, cu postul din Baneasa, de fiecare data in termeni destul de duri, revenirea ei nu este imposibila. Cu toate acestea, indiferent cu cine va semna, daca va fi Antena 1, Antena 2 sau oricare alta televizune, Badea este convins ca nu va mai trece mult pana ce Teo va reintra in paine. Cel mai probabil, aceasta va prinde grila de toamna.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.