LifeStar 20 Mai 2009 00:05
Peste 150 de obiecte care i-au apartinut actritei Marilyn Monroe, inclusiv lucruri gasite in camera acesteia dupa ce a decedat, vor fi expuse in premiera, pana pe 1 iunie, in Irlanda, inainte de a fi scoase la licitatie in Las Vegas, informeaza BBC.
Expozitia include lucruri personale ale vedetei, gasite in camera acesteia in dimineata in care a murit. Printre acestea se numara un halat de baie alb, despre care se crede ca este ultimul obiect de vestimentatie purtat Marilyn Monroe inainte sa moara, o bluza portocalie, imbracata in cateva pictoriale, o jacheta de seara din costumele filmelor "The Prince" si "Showgirl", precum si scenariul filmului "Some Like It Hot" (Unora le place jazz-ul) - celebra comedie in care Monroe a jucat alaturi de Jack Lemmon si Tony Curtis, scrie NewsIn.

La doar 36 de ani, Marilyn Monroe a fost gasita moarta in patul sau, in august 1962, cu o cutie de medicamente langa ea. La 46 de ani de la decesul sau, Newbridge Silverware Museum of Style Icons din Kildare, Irlanda, expune aceste obiecte in premiera, inainte de a fi scoase la licitatie, la sfarsitul lunii iunie.

Colectia, care cuprinde haine, obiecte de mobilier si fotografii din casa lui Marilyn Monroe din Los Angeles, va fi deschisa pana pe 1 iunie, cand vedeta ar fi implinit 83 de ani. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Newbridge Silverware Museum of Style Icons din Kildare, care a fost deschis in 2007, este cel mai nou muzeu din Irlanda. Acesta a atras foarte multi vizitatori, nu doar prin colectiile permanente de rochii si haine purtate candva de vedete precum Bette Davis, Marilyn Monroe, Ingrid Bergman, Jean Simmons, Audrey Hepburn, Bette Davis, Gloria Swanson si The Beatles, dar si prin expozitiile temporare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.