LifeStar 20 Mai 2009 15:03
Violenta despre care canta rapperi din America este din nou transpusa in viata reala. La doar 21 de ani, rapperul Dolla a fost impuscat mortal, ieri, in Los Angeles, informeaza CNN.
Tanarul abia venise din California pentru a inregistra un nou album, produs de Akon. Motivul asasinarii lui ramane inca necunoscut. Se stie insa ca tanarul a avut o altercatie cu un pasager care se afla la bordul aceluiasi avion care il adusese in Orasul Ingerilor. La putin timp dupa incident politia a arestat un suspect, fara a dezvalui alte detalii.

Potrivit paginii de MySpace, Dolla, pe numele sau adevarat Roderick Anthony, s-a nascut in Chicago, Illinois. Familia lui s-a mutat in Atlanta dupa ce tatal sau s-a sinucis.

Tanarul a inceput sa compuna de la o varsta frageda si impins de un talent innascut a decis sa-si incerce norocul in industria muzicala. La doar 12 ani a urcat prima oara pe scena si i-a atras atentia lui Akon, care l-a introdus in lumea hip-hop-ului.

In 2006, piesa "Feelin’ Myself" a aparut pe coloana Sonora a filmului "Step Up". Din pacate, Dolla nu a apucat sa urce pe culmile succesului, in urma lui ramanand doar cateva hituri si un album nefinisat "A Dolla & A Dream".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.