LifeStar 19 Mai 2009 02:09
Sefii de la BBC le vor pe Monica si Gabriela Irimia in varianta englezeasca a show-ului Dansez pentru tine, dar ele vor sa mai danseze o data la PRO TV. Sustin ca sunt fete normale, care-si spala hainele de mana. La vara isi vor lansa propria linie de cosmetice. Monica recunoaste ca are sentimente pentru Darius, cel alaturi de care a castigat Dansez pentru tine.
Cum v-au asteptat mama si prietenii la Londra?

Monica: Urmeaza sa ajungem miercuri inapoi. Am inteles ca toata lumea ne asteapta cu multa nerabdare, in special agentii care se pare ca ne-au simtit lipsa “la buzunar”.

Va oferiti o mica vacanta acum, dupa “Dansez pentru tine”?

Gabriela: Nu a fost timp de vacanta, pentru ca bunicul nostru de la Oradea este bolnav, internat in spital in urma unui accident vascular. S-a intamplat in ziua in care Monica a castigat trofeul visurilor la “Dansez pentru tine”. Asadar, vacanta a fost petrecuta fugind de acasa, la Oradea, la spital, cu multa grija si teama.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.