Actorul Tom Cruise s-a infuriat cand o echipa de televiziune i-a facut o farsa, stropindu-l cu apa in timpul unui interviu, la premiera londoneza a celui mai recent film in care joaca, "War of the Worlds", transmite Mediafax. In varsta de 42 de ani, Cruise isi efectua obisnuitul tur al multimii, cand un reporter i-a cerut sa raspunda la cateva intrebari.

Din microfon a tasnit insa apa, iar Cruise nu a reactionat prea bine. "Este un gest incredibil de nepoliticos. Eu iti dau un interviu si tu faci asta. Foarte urat. Esti un nemernic", i-a spus actorul falsului reporter, stergandu-se pe fata. Autorii farsei, angajatii unei emisiuni Channel Four specializata in farse facute celebritatilor, au fost arestati si eliberati ulterior pe cautiune. "Nu am avut intentia de a jigni pe nimeni, am crezut ca va fi o farsa nevinovata", a declarat un purtator de cuvant al Channel Four.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.