LifeStar 18 Mai 2009 01:12
Dupa 5 ani in care drogurile l-au tinut in criza de inspiratie, dar nu l-au facut pe dr. Dre sa-si piarda increderea in el, Eminem revine cu un album, Relapse, despre care The Guardian spune ca este uluitor, cel mai bun pe care l-a compus vreodata.
Insa asta nu inseamna in nici un caz ca ar fi genul acela de album care face furori la premiile Grammy sau pentru care radiourile fac o pasiune la prima ascultare, scrie “The Guardian”.

E injectat cu o intunecata intensitate, e plin de horror, dar si de umor, iar ca intreg are o ferocitate lirica pe care nu l-a mai avut nici unul dintre albumele sale inainte.

Eminem a ajuns foarte greu sa-l compuna, cinci ani a trait pe alta lume din cauza analgezicelor si somniferelor cu care se droga, a intrat la dezintoxicare doar ca sa recada la o saptamana dupa iesirea din clinica, nu mai reusea sa compuna, de cinci-sase ori l-a chemat pe dr. Dre sa lucreze cu el si de fiecare data nu a iesit nimic .


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.