Billy Bob Thornton, fostul sot al actritei Angelina Jolie, si Brad Pitt, actualul sau iubit, vor juca impreuna in "Peace like a river".
La aflarea acestei vesti, se pare ca femeia cea mai sexy din lume a strambat din nas. Surse din apropiatii acesteia au marturisit ca "Angelina este o femeie matura. Nu o sperie nimic, iar provocarile sunt ceva normal in viata ei, insa se teme pentru Brad. Billy este un om razbunator si, daca vrea sa-i faca zile fripte noului barbat din viata Angelinei, s-ar putea sa-i reuseasca".

Producatorii filmului au incercat sa intinda coarda, propunandu-i vedetei americane sa apara si ea in aceasta peliula. Ei au mizat foarte mult pe relatia acesteia cu cei doi masculi, incercand astfel o strategie de publicitate foarte des intalnita pe platourile de filmare hollywoodiene. "Angelina i-a cerut lui Brad sa renunte la aceasta pelicula. El a refuzat-o", a mai marturisit sursa. Cu toate ca Pitt primise aceasta propunere de ceva vreme, nu i-a spus nimic Angelinei, preferand sa-i faca o surpriza, "morbida", dupa cum spun prietenii lor. Angelina Jolie joaca in prezent in "Mr. & Mrs Smith", alaturi de Brad Pitt.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.