LifeStar 18 Mai 2009 15:19
Legenda vie a muzicii pop, Michael Jackson a fost diagnosticat de curand cu cancer de piele, in faza incipienta, artistul, in varsta de 50 de ani, fiind hotarat sa se vindece total.
Medicii au descoperit celule canceroase in partea de sus a corpului si a fetei, dupa ce Michael a fost supus unor investigatii amanuntite. Acesta spera intr-o refacere completa, pentru a se putea reintoarce in iulie pe scena, perioada in care si-a programat un tur de forta, in care va sustine 50 de concerte, la Londra. Biletele pentru toate spectacolele au fost vandute deja, reintoarcerea sa pe scena valorand peste 150 de milioane de dolari.

Potrivit The Sun, cantaretul este ingrijorat, insa medicii din Beverly Hills i-au dat asigurari ca se poate trata pana la data inceperii concertelor. Jackson a primit diagnosticul luna trecuta, in ultima vreme el fiind vazut cu fata si capul acoperite cu o masca si o casca. De asemenea declansarea bolii este pusa pe seama unei eruptii de pete pe piele (gen vitiligo), o boala care afecteaza pigmentarea.

Vedeta a fost avertizata de catre US Federal Drug Administration ca aceasta ar putea fi o consecinta a incercarii sale de a-si albi pielea, insa Michael neaga ca ar fi folosit vreodata produse de depigmentare a pielii.

In prezent acesta se afla in pregatiri intense in LA, lucrand zilnic la pasii sai faimosi pentru a nu-si dezamagii fanii in concertele de peste 2 ore pe care si le-a programat in acest tur. El a promis ca va schimba peste 22 de costume si nu va uita nici de celebrul sau dans „zombie" din Thriller. Managerul sau a declarat ca nu mai are timp decat pentru copii sai Prince, 11 ani, Paris Katherine, 10 ani, si Prince Michael II, in varsta de 5 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.