LifeStar 15 Mai 2009 14:02
Reprezentantii din Azerbaidjan, Croatia, Ucraina, Lituania, Albania, Moldova, Danemarca, Estonia, Norvegia si Grecia au fost selectati, in urma semifinalei de joi, sa participe la finala Eurovision, care va avea loc sambata seara, la Moscova.
Acestia au fost alesi joi seara, in cadrul celei de-a doua semifinale Eurovision, dintr-un total de 19 concurenti. Spectacolul a inceput la ora 22.00 si a fost transmis de TVR1 si TVR International.

In cea de-a doua semifinala au mai participat, insa nu s-au calificat, Irlanda, Letonia, Serbia, Polonia, Cipru, Slovacia, Slovenia, Ungaria si Olanda.

In urma primei semifinale, care a avut loc marti seara, s-au mai calificat si concurentii din Romania, Turcia, Suedia, Israel, Portugalia, Malta, Finlanda, Bosnia-Hertegovina, Armenia si Islanda. In finala de sambata, reprezentanta Romaniei, Elena Gheorghe, va intra in concurs cu numarul 22, cu piesa "The Balkan Girls", compusa de Laurentiu Duta. Pe langa concurentii selectati in urma celor doua semifinale, pe scena vor mai urca reprezentantii tarilor calificate automat - Rusia, Germania, Marea Britanie, Spania si Franta, care va fi reprezentata de cunoscuta Patricia Kaas.


Despre autor:

Musichat

Sursa: Musichat


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.