LifeStar 15 Mai 2009 01:58
Dupa o absenta in care sunt convinsa ca i-ati dus dorul, distinsa Magda Ciumac s-a intors acasa, adica la OTV, unde a venit sa-i distruga pe toti dusmanii. In paralel cu acest subiect cum altfel decat senzational, burtiera emisiunii ne anunta ca ne paste un cutremur mai al dracului decat ala din aprilie.
Dupa ranjetul lacom, cred ca Dan Diaconescu si-ar fi dorit sa se intample chiar atunci, dar a trebuit sa se multumeasca doar cu aparitia semiseismica a Magdei.

Si Nikita s-a intors acasa, adica la Antena 1, unde Capatos a invitat-o ca sa se impace cu presa inainte de “concediul” de maternitate. Nikita le-a facut cu ou si cu otet pe ziaristele care au evitat intalnirea cu ea fata in fata. “Cine n-a vrut sa vina inseamna ca n-a dorit confruntarea care a dorit-o!”. Adica si-au dorit o confruntare pe care de fapt n-au dorit-o? Sau au dorit-o si apoi s-au razgandit... nu inteleg. Oricum, femeia cu suflet de barbat ne-a spus ca ea niciodata nu intoarce celalalt obraz, pentru ca “cine face asa e fraier si e luat in deras”. Nici eu nu stiu cum sa mai fac cu Nikita, sa o iau in “deras” sau sa-mi fie mila? Cand spumele s-au umflat si venele stateau sa-i crape de suparare, Nikita a rabufnit: “Mai am putin si-mi rup si sutienu’ da pa mine, care nu-l am!”.

Ei bine, nu si-a rupt sutienu’ care nu-l avea, dar a behait tragic o piesa a Laurei Stoica, despre care a zis ca a iubit-o mereu si o iubeste in continuare. Nu cred ca-i dragoste adevarata, daca o iubea, n-ar fi putut sa-i faca Laurei asa ceva...

Insa bomba e alta: Nikita a pozat in exclusivitate pentru “Acces direct” - probabil dupa ce a refuzat cu aroganta de diva toate revistele glossy - in ipostaza “Demi Moore” usor modificata. Adica nu chiar goala, slava Domnului, ci doar “gravida si sexy”. Fotografia vorbeste de la sine, eu nu, ca m-a blocat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.