LifeStar 14 Mai 2009 17:31
Presa bulgara pune sub semnul intrebarii concertele Depeche Mode din Bucuresti si Sofia, dupa ce medicii i-ar fi recomandat solistului vocal Dave Gahan sa mearga in SUA pentru a se trata de gastroenterita
Potrivit unei stiri emise de site-ul radioului bulgar Star FM, vestile care vin din "tabara" Depeche Mode sunt din ce in ce mai alarmante, deoarece medicii i-au recomandat lui Dave Gahan sa mearga in SUA pentru tratament. Decizia drastica de anulare a unor concerte este cauzata de severitatea bolii de care sufera solistul - gastroenterita, mai spun jurnalistii bulgari.

Organizatorii concertului din capitala Bulgariei, Sofia Music Enterprises, au declarat pentru site-ul Darik News ca lucrarile de construire a scenei de pe stadionul national "Vasil Levski" nu au fost oprite si ca inca asteapta vesti de la managerii trupei, pentru a sti daca va mai avea loc concertul.

Depeche Mode a fost obligata sa anuleze concertele din Atena si Istanbul din cauza unei severa de gastroenterita pe care solistul vocal David Gahan a suferit-o criza marti seara, iar turneul va fi reluat cat mai curand, cand acesta se va simti bine, s-a anuntat, miercuri seara, pe site-ul oficial al trupei.

"Dave a suferit o criza severa de gastroenterita cu putin timp inainte de a urca pe scena pentru concertul din Atena, fiind necesara spitalizarea sa imediata. In acest moment, principala grija a lui Dave este sa se recupereze complet si sa reia turneul cat mai curand posibil", se arata in declaratia oficiala de pe site-ul depechemode.com.

In declaratie nu se face nicio referire la urmatoarele doua evenimente planificate in cadrul turneului, respectiv concertele de la Bucuresti (16 mai) si Sofia (18 mai).

Concert anulat? Vanzarea de bilete pentru Depeche Mode la Bucuresti a fost sistata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.