LifeStar 15 Mai 2009 14:38
Cine s-a saturat de rave-uri zgomotoase si de party-uri cu boxele la maxim nu trebuie sa rateze vara aceasta Silent Disco la BESTFEST! In zilele de 2, 3 si 4 iulie ale festivalului, dupa ultimul concert al serii, cei care nu au somn mai pot petrece... in liniste, in Alto Arena la Silent Disco!
Fiecare afterparty va beneficia de participarea unui guest DJ, primul nume confirmat in program fiind Funkstar De Luxe, care va mixa vineri, pe 3 iulie.

Prezente inca de la prima editie a festivalului, party-urile Silent Disco sunt „petreceri in liniste”, unde muzica poate fi ascultata doar de cei care poarta casti audio wireless, ceilalti privind amuzati de pe margine cum lumea danseaza si fredoneaza de zor. Si mai distractiv pentru “spectatori” e faptul ca muzica poate fi pusa de mai multi DJ, iar participantii aleg ce vor sa asculte, sa danseze si sa cante: dance, disco, pop, salsa, house!

Pana in prezent, mai mult de 250.000 de oameni au participat la peste 450 de evenimente Silent Disco, sustinute in toata lumea, inclusiv in cadrul celor mai tari festivaluri din Europa, Asia, Australia si America de Nord! Participantii descriu experienta party-urilor drept “suprarealista” si “fantastica”, mii de oameni dansand pe ritmuri numai de ei stiute!

Funkstar De Luxe, pe numele sau adevarat Martin Ottesen, este primul guest DJ confirmat in programul afterparty-urilor Silent Disco. Funkstar De Luxe si-a inceput cariera muzicala in anii 1990, cantand la clape intr-o trupa funk, insa formatii celebre precum Kraftwerk l-au determinat sa descopere adevaratul potential al muzicii electronice, prin sintetizatoare si sampling-uri. Remixul realizat in 1999 dupa piesa „Sun Is Shining”, a lui Bob Marley, a marcat debutul sau fulminant pe scena internationala, hitul reusind sa vanda peste un milion de copii in intreaga lume si sa se mentina pe prima pozitie pentru trei saptamani la rand in clasamentul Billboard Dance Chart! Remixul dupa “Sun Is Shining” a primit titlul de „Piesa Sezonului” in Ibiza, acesta fiind prezentat in 2000 de Funkstar De Luxe si in cadrul galei World Music Awards de la Monaco, unde a primit si premiul pentru „Cel mai bine vandut single reggae din intreaga lume”.

Oferit de Romtelecom, si sustinut de Alto si Dacia, festivalul B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii confirmati numarandu-se The Killers, Moby, Motorhear, Franz Ferdinand, Orbital, Santana, Manowar, lista completa si programul pe zile fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.