LifeStar 14 Mai 2009 00:47
Iubita fotbalistului Ciprian Marica va avea o vara plina din punct de vedere profesional. Pentru ca prestatia ei de anul trecut, ca gazda, la emisiunea "Midnight Sun Tour" a fost pe placul sefilor de la Euforia, Gina Pistol a fost chemata din nou la masa negocierilor.
Dupa cateva tatonari de ordin financiar, blonda a cazut de acord urmand ca in aceasta saptamana sa semneze si contractul.

Pentru al doilea an consecutiv, Gina Pistol se va regasi, alaturi de alte fete, la pupitrul unui show de vara. Blonda va fi prezenta in cele mai tari centre de distractie de pe litoralul romanesc si nu numai. Desi noul ei job presupune foarte multe deplasari, se pare ca acest lucru nu ii va pune in pericol relatia cu fotbalistul Ciprian Marica. In aceasta luna, cei doi indragostiti implinesc cinci luni de cand formeaza un cuplu.

Prin urmare, cum a primit oferta facuta de Euforia Tv, Gina si-a pus la curent jumatatea cu sarcinile care sunt trecute in fisa postului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.