LifeStar 14 Mai 2009 00:45
Celebrul model are un temperament coleric, lucru recunoscut si de unul dintre fostii ei logodnici. Omul de afaceri italian Matteo Marzotto a dezvaluit intr-un interviu ca Naomi Campbell obisnuia sa-l loveasca ori de cate ori ii sarea tandara sau nu ii convenea ceva.
Despre comportamentul violent al nabadaioasei Naomi Campbell au circulat tot felul de povesti. De-a lungul anilor modelul a fost de multe ori implicat in scandaluri care au avut legatura cu temperamentul ei coleric: a insultat politisti pe aeroport, si-a atacat asistentele personale si a lovit-o in cap cu telefonul mobil pe fosta ei menajera romanca, Gaby Gibson, pe care de altfel a jignit-o si a acuzat-o de furt.

Pentru toate acestea Naomi si-a primit pedeapsa, fiind condamnata la ore de munca in folosul comunitatii. Se pare insa ca Naomi nu se poarta urat doar cu necunoscutii si cu angajatii ei, ci si cu iubitii ei, probabil acesta fiind si motivul pentru care vedeta nu a reusit sa pastreze prea multa vreme langa ea un barbat, desi prin patul ei au trecut multi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.