LifeStar 14 Mai 2009 00:41
Surprins in repetate randuri alaturi de o domnisoara despre care se presupune ca ar fi amanta lui, imaginea de familist a lui George Copos pare tintuita in piuneze.
Cristiana, sotia de 28 de ani a bossului de la Rapid, a inchis ochii la asa-zisele aventuri amoroase ale sotului sau, insa nu pare deloc resemnata. Doamna Copos a gasit o metoda inedita de a-si tine barbatul aproape si si-a cumparat celebrul parfum “N-aimez que moi” (n.r. Sa nu ma iubesti decat pe mine).

In 1916, razboiul facea ravagii pe toate planurile, iar tinere femei suspinau ani intregi dupa sotii lor plecati pe front. Traiau zi de zi cu spaima ca nu se vor mai intoarce sau, si mai rau, ca le vor insela sau parasi. Pentru a evita acest lucru, femeile strecurau in buzunarul soldatilor o batista pe care o parfumau cu esenta de “N-aimez que moi” (n.r., Sa nu ma iubesti decat pe mine). Astfel, barbatii isi puteau aduce aminte de sotiile lasate acasa doar mirosind batista parfumata, iar tinerele transmiteau un mesaj cat se poate de clar celor de care se desparteau mai multi ani. Parfumul respectiv se mai gaseste si astazi in magazine, casa Caron fiind unicul distribuitor in lume.

Extrem de apreciat acum 90 de azi, esenta este la fel de cautata si astazi, mai ales de femeile nesigure in amor care vor sa-si mustreze partenerii intr-un mod mai elegant si delicat intocmai ca o boare de parfum scump. Interesata de acest produs celebru s-a aratat si Cristiana, sotia patronului echipei Rapid, George Copos.

Prin presa s-a vehiculat intens slabiciunea milionarului pentru femei frumoase si nu de putine ori paparazzii l-au surprins in compania diverselor domnisoare avide dupa bani si putere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.