LifeStar 14 Mai 2009 00:39
La 11 ani dupa despartirea de fotomodelul american Carre Otis, actorul Mickey Rourke pare sa nu-si fi pierdut gustul pentru iubite cu mult mai tinere decat el.
In urma nominalizarii sale la Oscar, pentru rolul din "Wrestler", Rourke, in varsta de 56 de ani, se viseaza mai tanar ca niciodata, chiar daca ca a trecut de mult de prima tinerete.

Potrivit "Daily Mail", marti noapte, actorul a parut sa nu se mai poata desprinde de buzele unui fotomodel rus, desi cei doi erau in vazul lumii, in mijlocul unui club din New York. Mickey Rourke abia facuse cunostinta cu Eugenie Volodina, de 24 de ani, care defilase pe podium ceva mai devreme in acea aseara. Insa asta nu a fost un impediment pentru ca pasiunea sa se declanseze brusc si covarsitor.

Tanara i-a pus mana pe coapsa, iar Rourke a prins-o pe dupa gat, dupa care au inceput sa se sarute foarte pasional in fata prietenilor lor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.