LifeStar 14 Mai 2009 00:20
In timp ce Mariah Carey a tot negat o relatie cu Eminem, nabadaiosul rapper nu doar ca sustine sus si tare ca ar fi trecut prin asternuturile divei, ba chiar ca ar fi fost intr-atat de intimi, incat solista i-ar fi permis sa... urineze pe ea.
Dezvaluirile nu tocmai usor de digerat au fost facute de Eminem, recent, in timpul unei emisiuni la un post de radio. Si asta dupa ce Nick Cannon, actualul sot al cantaretei, l-a atacat pe rapper pentru versurile din melodia Bagpipes From Baghdad, in care Eminem o face pe Mariah nici mai mult, nici mai putin decat...o curva.

"Poate ca exagerez, dar cred ca am trecut de vremurile in care orice barbat alb putea sa spuna tot felul de obscenitati despre frumoasele noastre printese fara sa existe nici un fel de consecinte. Ce urmeaza? Il vom lasa pe acest gunoi sa vorbeasca urat despre Michelle Obama sau despre Oprah Winfrey? Aceasta manifestare rasista nu poate trece neobservata.

Facandu-mi nevasta curva, a intrecut orice masura si va suporta repercursiunile", suna replica sotului lezat, pe blogul sau.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.