LifeStar 14 Mai 2009 16:36
In perioada 21-24 mai, indragitul maestru bucatar al emisiunii de la Prima TV, Cireasa de pe tort, Horia Virlan, va prezenta Bucharest Food Festival!
Evenimentul va avea loc in zona Baneasa Shopping City si va cuprinde o expozitie cu vanzare, o zona cu restaurante si un spatiu de distractie, pentru copii si adulti.

In cadrul editiei din acest an a evenimentului Romanian Food Festival, va fi inaugurat pavilionul “Natural Food”. Vizitatorii vor avea astfel posibilitatea de a degusta diferite produse, atat din gastronomia romaneasca, cat si din diverse regiuni ale tarilor europene, care vin sa prezinte publicului din Romania bunatatile traditionale, dar si ultimile descoperiri in materie de produse alimentare dietetice si ecologice.

Horia Virlan va asteapta nu doar la un festival national, ci la o prezentare a bucatariilor continentale, mediteraneene, si nu numai, din 21 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.