In cadrul editiei din acest an a evenimentului Romanian Food Festival, va fi inaugurat pavilionul “Natural Food”. Vizitatorii vor avea astfel posibilitatea de a degusta diferite produse, atat din gastronomia romaneasca, cat si din diverse regiuni ale tarilor europene, care vin sa prezinte publicului din Romania bunatatile traditionale, dar si ultimile descoperiri in materie de produse alimentare dietetice si ecologice.
Horia Virlan va asteapta nu doar la un festival national, ci la o prezentare a bucatariilor continentale, mediteraneene, si nu numai, din 21 mai.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Avionul care ar fi dispărut în 1955 și ar fi reapărut în 1985. Adevărul din...
Sursa: garbo.ro
-
FOTO: Destinații de schi aproape de casă pentru vacanța de iarnă 2025–2026....
Sursa: kudika.ro