LifeStar 14 Mai 2009 15:15
Inspirata, poate, de ultimul sau clip "Hot N Cold", cantareata a ajuns la concluzia ce nu-i este bine singura si ar vrea sa se marite cat mai curand, scrie UsMagazine
Cantareata a declarat pentru revista Cosmopolitan ca ar vrea sa se indrepte spre altar daca gaseste barbatul potrivit, acel “the one” de care vorbeste toata lumea, dar recunoaste ca va fi destul de dificil sa-l gaseasca pentru ca este o persoana foarte selectiva.

“Nu ma grabesc, dar aseara ma gandeam: oare este gresit sa imi doresc sa ma marit repede si sa am acest sentiment? Si ma intreb cand va aparea acea persoana in viata mea... Pentru mine, casatoria nu inseamna conturi in banca sau case, ci sa il gasesti pe acela pe care te poti baza si care sa te incurajeze”, a declarat Katy, care a devenit din ce in ce mai apropiata de fostul ei iubit Travis McCoy, solistul de la Gym Class Heroes.

Cantareata a marturisit ca a suferit foarte mult cat a fost singura, pentru ca nu a avut cu cine sa imparta succesul sau deceptiile traite. „Nu imi place sa fiu singura. Am trait aceasta fantastica viata, plina de toate aceste lucruri magice, iar la sfarsitul zilei tot ce imi doream era sa iau telefonul si sa le impart cu cineva. Intr-o zi am vandut un milion de albume in Statele Unite si nu am avut cui sa spun. A fost cu adevarat un moment de singuratate”, a conchis artista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.