LifeStar 14 Mai 2009 11:40
Tot mai multe site-uri realizate de giganti media pun la dispozitia utilizatorilor colectii impresionante de filme: documentare, clasice, animatii sau productii recente, iar oricine are o conexiune buna la internet se poate bucura de vizionarea filmului dorit fara sa scoata vreun ban din buzunar
Toxel Magazine a facut un mic research, gasind 9 locuri minunate in care tu sa te simti excelent ori de cate ori ai pofta de un film bun. Sa vedem exemplele:

Snagfilms are o interfata prietenoasa, o colectie bogata si o optiune interesanta de a plasa un player cu un anumit film oriunde pe web. Punctul forte este reprezentat de documentarele grozave.

Babelgum contine o multime de productii la care te poti uita gratis. Mai mult, Babelgum tine anual si un festival de film cu un juriu destul de cunoscut, in care se pot castiga 125.000$ de catre oricine prezinta un proiect bun.

Joost are clasicii de parte lui: Gary Grant si Charlie Chaplin inca merita sa fie urmariti in filmele lor geniale, la care ne mai intoarcem din cand in cand..

Reel 13 nu aduce ghinion, ci numai filme bune. Saptamanal, aici este promovat un nou film, asa ca merita sa faci din cand in cand cate o vizita.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.