LifeStar 13 Mai 2009 00:22
Festivalul muzical Stufstock, organizat din 2003 la Vama Veche, in timpul sezonului estival, se va desfasura si anul acesta doar daca vor fi adunate suficiente fonduri de la sponsori, a declarat, pentru NewsIn, jurnalistul Mircea Toma, unul dintre organizatori.
"Nu pot sa confirm ca nu va mai avea loc. Daca se strange masa critica de sponsori, il facem. Suntem hotarati sa-l facem. In acest caz, cu situatia din acest an, se va numi Best of Stufstock si va fi doar cu formatii romanesti. Intentionam sa-l organizam, cel mai probabil, la inceput de august", a precizat Mircea Toma.

La editia de anul trecut a festivalului au participat nume cunoscute ale muzicii europene, printre care trupele Apocalyptica din Finlanda si dEUS (Belgia), informeaza NewsIn.

Festivalul a demarat ca prefata la campania "Salvati Vama Veche", initiata de Asociatia pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural, care a avut ca scop sensibilizarea autoritatilor si a opiniei publice asupra pericolului distrugerii din punct de vedere ecologic si cultural a zonei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.