LifeStar 12 Mai 2009 17:24
Acrita americana Charlize Theron, Mesagerul Pacii Natiunilor Unite, s-a aliat luptei pentru casatoriile intre persoane de acelasi sex si pentru legalizarea lor in California.
Aliindu-se cu The Courage Campaign si alte 70 de organizatii, Cameron se implica in lupta "Meet in the Middle for Equality", o incercare de a creste tolerabilitatea oamenilor cu privire la casatoriile intre cupluri de homosexuali si lesbiene.

Evenimentul a avut loc sambata in Fresno, California si a fost numit "Ziua Demnitatii", dupa ce Curtea Suprema Californiana si-a dat acordul pentru relizarea marsului, potrivit Ecorazzi.

"Stim ca oamenii care sunt vizati direct de eveniment vor fi acolo, insa ii asteptam pe toti oamenii, nu doar homosexuali, lesbiene, transsexuali sau bisexuali. Ii asteptam in primul rand pe heterosexuali, pentru ca acestia sunt majoritari si se pare ca ei fac regulile. Batalia pentru egalitate trebuie sa se dea in <America de Mijloc> - in locuri precum Fresno, California, nu doar in interiorul comunitatilor gay, sau in orase care tolereaza acest fel de relatii precum San Francisco sau Los Angeles. Populatia din California Central Valley este mult mai traditionalista cand vine vorba despre atitudinile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transsexuali). Iar pana nu se vor angaja toate comunitatile din Middle America in aceasta lupta pentru egalitate, aceasta nu va fi comp-let obtinuta in California", a declarat frumoasa actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.