LifeStar 8 Mai 2009 14:45
Ola Ray, domnisoara care a aparut alaturi de Michael Jackson in celebrul clip "Thirller", l-a dat in judecata pe regele pop, deoarece acesta nu i-a platit suma de bani stabilita in contract pentru cele 14 minute de tipete din timpul festinului zombi.
Ray, o fosta Playmate, acum in varsta de 48 de ani, a depus o plangere la tribunalul din Santa Monica, California, impotriva lui Michael Jackson, pe motiv ca acesta nu i-a platit suma care i se cuvenea din veniturile obtinute in urma acestui proiect de succes "de care ea a fost foarte mandra", a declarat avocatul acesteia, Jason Feldman.

In 1998, un avocat al cantaretului i-a platit lui Ray o suma nespecificata de bani, care, potrivit avocatului acesteia, nu sunt de ajuns si in plus videoclipul inca face o multime de bani si dupa 25 de ani de la lansare. Acesta a adaugat ca si licentele acordate pentru DVD-uri si jocuri video ar putea contribui la suma de bani pe care cantaretul i-o datoreaza lui Ray.

Succesul de care s-a bucurat Michael Jackson in urma videoclipului "Thriller" pare ca s-a transformat intr-un blestem pentru el, pentru ca Ola Ray nu este prima care il da in judecata pentru acest clip. In urma cu cateva luni si celebrul regizor, John Landis, cunoscut pentru filmele "Animal House/ Peripetii la colegiu", "The Blues Brothers" si "Un varcolac american la Londra", l-a chemat in instant pe cantaret, pe acelasi motiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.