LifeStar 7 Mai 2009 01:07
Scandalul monstruos dintre Oana Zavoranu si mama ei ia proportii pe zi ce trece. Din ce in ce mai mediatizata, cearta dintre mama si fiica il implica mai nou si pe ginere, Pepe fiind, in conceptia Marioarei Zavoranu, adevaratul motiv pentru care relatia dintre ele, candva frumoasa, s-a deteriorat considerabil.
Mama-soacra este convinsa ca artistul umbla cu fiica ei pentru bani si il numeste “vanator de zestre”, in timp ce ginerica ii recomanda un control la cap si o sfatuieste sa invete limbajul de puscarie, pentru ca acolo ii vor zace oscioarele in scurt timp.

Cu o miza de 25 de milioane de euro, scandalul dintre Oana Zavoranu si cea care i-a dat viata isi intinde tentaculele de jur imprejur si cuprinde si alte persoane care nu sunt implicate in mod direct in cearta lor pe avere. Invitata in emisiunea “Acces Direct” de la Antena 1, Marioara Zavoranu a incercat sa-si spuna oful, desi discursul ei a fost intrerupt de interventiile Oanei, dialog condimentat din plin cu afronturi si reprosuri dintre cele mai urate.

S-ar parea ca motivul pentru care mama refuza sa-i dea fiicei mostenirea care i s-ar cuveni din partea tatalui ar fi tocmai ginerele. “Nu stiu cui ii voi lasa averea si nu spun nimic pentru a nu da satisfactie celor care ma vor moarta mai devreme. Oana era altfel inainte de a se casatori cu Pepe. Acum nu mai are pic de respect pentru familia ei. Clanul lui Ion Talent (n.r., asa cum i se adreseaza cantaretului Pepe) a rupt-o complet de familie. "


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.