LifeStar 7 Mai 2009 01:04
In urmatoarele luni, Nine Inch Nails, Pain, Stratovarius, Nightwish si Manowar vor incinge festivalurile muzicale autohtone cu metal si industrial.
"Rockin’ Transilvania“ da startul marilor festivaluri romanesti de rock programate pentru aceasta vara. Capul de afis al evenimentului sibian din 12-14 iunie va fi grupul de power metal Stratovarius. Muzica lor, cu accente de metal simfonic, este influentata de Rainbow si Judas Priest. Ultima zi a B’Estfestului, Aftershock (5 iulie), va gazdui legendele heavy metal de la Manowar, "cea mai zgomotoasa trupa din lume“, potrivit Guinness Book of World Records 1984.

In aceeasi seara vor rasuna si acordurile folk-metal ale trioului Ulytau din Kazahstan. In plus, in ziua de 2 iulie a B’Estfestului, scena va fi zguduita de britanicii de la Motorhead, premiati acum trei ani cu un Grammy pentru „cea mai buna aparitie live a unei trupe de heavy metal“.

Nine Inch Nails este o alta trupa mult asteptata pe scena rock din Romania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.