LifeStar 6 Mai 2009 04:00
Renumita artista Patricia Kaas se pregateste pentru concertul pe care il va sustine in Romania pe 14 iunie, in cadrul turneului sau mondial, intitulat Kabaret.
Biletele pentru spectacolul cantaretei au fost deja puse in vanzare. Exista 5 categorii de pret : Cat. I - 435 RON, Cat. II - 325 RON, Cat. III - 215 RON, Cat. IV -150 RON , Cat. V -110 RON.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Salii Palatului dar si pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro si Bilete.ro. Patricia Kaas este una dintre cele mai de succes cantarete de limba franceza din lume. De la debutul sau cu albumul Mademoiselle Chante Le Blues, artista a vandut peste 16 milioane de discuri in toata lumea.

Inca din primii ani de cariera, Patricia Kaas a fost aproape constant in turnee internationale, in 2003 a debutat in cariera de actrita in filmul And Now Ladies and Gentlemen alaturi de Jeremy Irons iar anul acesta va reprezenta Franta in cadrul concursului Eurovision.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.