LifeStar 6 Mai 2009 03:44
Celebra pentru formele sale voluptuoase, Oana Roman a lasat petrecaretii din Bamboo cu gura cascata cand a aparut cu o bluza decoltata in care abia se mai puteau zari sanii cu care se mandrea odinioara.
Dupa ce a slabit mai mult de 25 de kilograme, silueta ei incepe sa semene cu cea din copilarie, mai ales in zona bustului, acolo unde au disparut formele invidiate si de cele mai frumoase vedete de pe la noi. La nunta lui Cristi Chivu, Loredana nu s-a putut abtine sa nu-i pipaie sanii, insa acum decolteul generos a ramas o simpla amintire pentru Oana.

Regina incoronata a sanilor din Romania, Anamaria Prodan, a pus-o intr-o situatie jenanta pe fosta ei “rivala” din topul celor mai generoase decolteuri.

De 1 Mai, toata floarea cea vestita a vedetelor mai mari si mai mici de pe la noi s-au deplasat in mare graba catre litoralul Marii Negre. Adunate la Bamboo-ul din Mamaia, divele si craii de Dorobanti nu s-au putut abtine sa nu se imortalizeze in zeci de fotografii pentru a-si face simtita prezenta la malul marii. Intr-una dintre ele am putut observa o diferenta majora intre bustul de acum un an al Oanei Roman si cel din prezent, mai ales in comparatie cu sanii voluptuosi ai proaspetei mamici Anamaria Prodan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.