LifeStar 5 Mai 2009 00:55
Vedeta prefera sa-si petreaca timpul cu Maya si sa predea lectii de televiziune.
Cei care asteptau cu sufletul la gura o revenire in televiziune a lui Teo Trandafir, cu siguranta, nu vor fi prea incantati de decizia ei. Dupa ce a cunoscut celebritatea la Tele 7 ABC, adoptata mai apoi de Antena 1, unde a carmuit un show de zile mari alaturi de Mircea Badea si a atins apogeul carierei sale la Pro TV, Teo nici nu vrea sa mai auda de televiziune.

In plus, fosta prezentatoare TV spune ca fiica ei, Maya, nu-i da voie sa se mai angajeze, ci insista sa-si petreaca tot timpul impreuna. Dezamagita de esecul de la Romantica si mai apoi de cel de la Prima TV, Teo are de gand sa se rezume doar la postul de profesor de divertisment la scoala de televiziune a lui Vlad Ionescu.

Atat de fericita si relaxata se simte Teo alaturi de tinerii pe care ii invata tainele televiziunii la scoala nou-infiintata de prietenul ei, Vlad Ionescu, incat nu are de gand sa se mai intoarca in televiziune, indiferent cate oferte ar mai primi. Odata somera, multe posturi TV s-au inghesuit sa-i ofere lui Teo variante dintre cele mai tentante, dornice sa o includa in grila lor de programe.

Vedeta consacrata si foarte indragita de telespectatorii din Romania, Teo nu si-a facut niciodata probleme din pricina audientei, exceptand postul Romantica, acolo unde emisiunea prezentata de ea nu a reusit sa se infiltreze prea bine pe piata media.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.