LifeStar 5 Mai 2009 17:13
Starul din Baywatch a fost transportat de urgenta la spital pe fondul consumului de alcool in exces, dupa ce fiica sa l-a gasit la pamant, in stare de incostienta
Potrivit medicilor, actorul a ajuns la spital, sambata noapte, in stare grava: "Abia mai respira, fiind la un pas de coma alcoolica", anunta Daily Mail.

David Hasselhoff a fost gasit de catre fiica sa in varsta de 16 ani, in resedinta acestuia din Los Angeles. Adolescenta a apelat la Pamela Bach, fosta sotie a actorului, pentru a-l transporta la spital, unde medicii i-au salvat viata. Ea isi aminteste ca si-a gasit tatal cazut pe podea, abia respirand, fiind nevoita sa il loveasca si sa strige la el pentru a-l tine in viata.

Doctorii de la spitalul Cedars-Sinai din Beverly Hills spun insa ca actorul in varsta de 57 de ani isi revine, cu ajutorul fostei sotii, care a fost alaturi de el in tot acest timp. Surse din apropierea lui David au dezvaluit faptul ca, in ultimii cativa ani, acesta a ajuns la spital din cauza alcolului de nenumarate ori, iar multe dintre incidente nu au fost facute publice.

In ciuda vestilor raspandite cu repeziciune, purtatorul de cuvant al actorului sustine ca Hasselhoff nu are probleme cu bautura, fiind foarte fericit in acest moment alaturi de prietena lui, celebrand de asemenea si aniversarea tatalui sau, care a implinit 80 de ani.

In acest timp, avocatul lui David o acuza pe fosta sotie a acestuia de faptul ca este in spatele povestii de spitalizare, dar si de incalcare a unui ordin judecatoresc, prin care i se interzice sa informeze media cu privire la viata personala a fostului sot.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.