LifeStar 5 Mai 2009 14:03
Duffy va concerta pentru prima oara in Romania pe 26 iunie la Orange PrePay Party, intr-un eveniment cu intrarea libera oferit de Orange pe plaja H2O din Mamaia.
Fanii vor putea fredona impreuna cu Duffy hituri precum „Mercy”, „Rain on your parade”, „Serious” sau „Warwick Avenue” la concertul ce face parte din turneul de promovare al album –ului senzatie „Rockferry”.

La un an de la lansare, artista de origine galeza se bucura de aprecierea criticilor muzicali si a fanilor din intreaga lume, care au cumparat peste 5,5 milioane de discuri. Duffy, care implineste 25 de ani cu doar 3 zile inaintea concertului din Romania, a primit recunosterea internationala odata cu decernarea premiului Grammy pentru „Cel mai bun album pop” si a altor 3 Brit Awards pentru „Cel mai bun debut”, „Cea mai buna voce feminina” si „Cel mai bun artist britanic”.

Concertul artistei face parte din seria evenimentelor muzicale de succes Orange PrePay Party, incepute in 2007 si care au adunat pana acum peste 60.000 de spectatori. Astfel, clientii Orange au putut sa o urmareasca in primavara lui 2007 pe britanica Sophie Ellis-Bextor intr-un recital special, urmat in vara aceluiasi an de concertul Akon pe plaja de la Mamaia si apoi, in 2008, de cel al britanicelor de la Sugababes la Bucuresti, pe stadionul Iolanda Balas Söter.

"De-a lungul anilor Orange a adus in fata publicului din Romania trupe si artisti internationali de renume precum Placebo, Muse, Sugababes, Akon sau Bob Sinclar. Ne-am propus sa oferim concerte din genuri muzicale cat mai diferite, ce au variat de la rock alternativ la pop. Suntem convinsi ca si in acest an vom avea un public numeros care se va bucura de caldura verii in ritmurile de soul ale lui Duffy, pe plaja H2O din Mamaia”,
a declarat Dragos Huian, Sponsorship and Events Specialist la Orange Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.