LifeStar 5 Mai 2009 12:43
Albumul live al trupei britanice Coldplay, 'LeftRightLeftRightLeft', va putea fi descarcat gratuit de pe site-ul formatiei, incepand cu data de 15 mai.
De asemenea, Coldplay ofera gratuit CD-ul live 'LeftRightLeftRightLeft', la fiecare show live din acest an, tot din 15 mai, incepand cu primul turneu al formatiei din America de Nord, din Florida. Acest CD nu va fi oferit si in cadrul festivalurilor, potrivit site-ului oficial al trupei.

Trupa justifica aceasta initiativa ca fiind un semn de "recunostinta fata de sprijinul fanilor sai".

"Adoram sa cantam live. Prin acest album, dorim sa le multumim fanilor nostri, acei oameni care ne-au motivat sa-l realizam", spun membrii trupei - Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman si Will Champion, potrivit NewsIn.

Albumul live a fost inregistrat in ultimul an in mai multe orase ale lumii, in timpul turneului "Viva La Vida". Pe disc se afla piesele "Glass of Water", "42", "Clocks", "Strawberry Swing", "The Hardest Part/Postcards From Far Away", "Viva La Vida", "Death Will Never Conquer", "Fix You si Death And All His Friends".

Trupa de rock alternativ Coldplay s-a infiintat in 1998, la Londra. Cel mai recent album de studio al sau, "Viva La Vida Or Death And All His Friends", s-a clasat pe primul loc in topul celor mai vandute albume la nivel mondial in 2008, potrivit statisticilor Federatiei Internationale a Industriei Fonografice.

La sfarsitul anului trecut, agentiile de presa transmiteau ca trupa Coldplay a fost acuzata de plagiat de catre chitaristul Joe Satriani.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.