LifeStar 4 Mai 2009 02:16
Fostul sot al Mihaelei Radulescu a deschis recent un proces impotriva vedetei de televiziune din care are sanse minime sa iasa invingator.
Cel putin aceasta este parerea avocatei Mariana Stefan, care ne-a declarat ca actiunea in instanta a lui Bogdan Radulescu va fi, probabil, respinsa de magistrati, pe motiv de inadmisibilitate.

Dupa mai bine de 20 de ani de la despartirea de prezentatoarea Antenei 1, Bogdan Radulescu ii solicita acesteia sa renunte la numele de Radulescu, pe care l-a pastrat dupa divort si sa revina la numele ei dinainte de casatorie, acela de Tiganu.

Am contactat un avocat neutru, pe Mariana Stefan, careia i-am cerut opinia pe marginea acestui subiect, intreband-o ce sanse are Bogdan Radulescu sa obtina o victorie in tribunal.

“Ceea ce doreste acest domn nu se poate realiza. Daca ea va dori vreodata sa revina la numele dinainte de casatorie, atunci da, poate face schimbarea pe cale administrativa. Dar atata timp cat el a fost de acord, la momentul divortului, cu toate deciziile date de instanta, nu mai exista acum nici o cale legala ca el sa obtina, prin hotarare judecatoreasca, interzicerea folosirii numelui de Radulescu de catre Mihaela. "


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.