LifeStar 4 Mai 2009 02:07
Designerul a marturisit in premiera ca are un baiat, la prima editie a emisiunii Happy Hour Special, dupa analiza numerologica pe care i-a facut-o prezicatoarea Carmen Harra. Botezatu a mai vorbit despre dragostele sale cu femei maritate si a declarat ca este onorant sa fii iubit si de barbati, si de femei.
“Fac o declaratie in public si vreau ca nici un ziar si nici o televiziune din aceasta tara sa nu-mi puna aceasta intrebare pentru ca n-o voi comenta. Voi fi extrem de drastic si voi intra in polemici, exista un fiu biologic, este un baiat”, a spus Botezatu sambata, 2 mai, la prima editie a emisiunii “Happy Hour Special”, in prezenta lui Catalin Maruta si a prezicatoarei Carmen Harra.

Designerul a povestit ca acest copil nu stie cine este tatal lui si ca doar mama baiatului - femeie maritata si la data conceperii copilului, si in prezent - este cea care stie ca adevaratul tata este Botezatu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.