LifeStar 4 Mai 2009 02:03
Peste 8.500 de obiecte reprezentative din cariera actorului Robert De Niro, in valoare de peste cinci milioane de dolari, vor fi expuse la muzeul Universitatii Statului Texas, din Austin, informeaza presa americana.
Obiectele au fost donate in 2006, iar curatorii muzeului au avut nevoie de mai mult de doi ani pentru a le organiza si cataloga. Vor fi expuse, astfel, obiecte care ilustreaza cariera celebrului actor american incepand din 1968, anul debutului cu "Greetings", si pana in 2005, cand De Niro a jucat in horror-ul "Hide and Seek", informeaza NewsIn.

Vizitatorii muzeului vor putea vedea drafturi de scenariu, fotografii rare, afise, obiecte de recuzita, costume si documente de cercetare. Printre obiectele expuse se va numara si renumitul halat de box pe care actorul l-a purtat in "Raging Bull", alaturi de hainele zdrentuite imbracate in "Frankenstein".

Robert De Niro a jucat in 74 de filme si are doua premii Oscar in palmares, pentru rolurile din "The Godfather 2" (1974) si "Raging Bull" (1980). In prezent, actorul filmeaza pentru drama "Frankie Machine", care este programata sa apara in cinematografe anul viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.