Dupa o relatie destul de scurta, innodata la inceputul emisiunii "indragosteste-ma de tine", Lucian Viziru si Nicoleta de la Hi-Q si-au spus adio saptamana trecuta. Pentru el e a doua despartire din acest an - in iulie a "rupt-o" cu Catrinel Sandu, care i-a fost iubita cinci ani. Cei doi sustin ca programele incarcate i-au despartit. "Avem foarte mult de munca, Nicoleta e plecata prin tara si e greu pentru noi. Ne-am vazut rar in ultima vreme si imi pare rau ca s-a intamplat asa. Din pacate, profesiile ne-au incurcat viata personala", a declarat Lucian. intr-o prima faza, Lucian si Nicoleta au intentionat sa repare lucrurile, intalnindu-se si discutand despre minusurile unei relatii desfasurate mai mult la distanta. impreuna au ajuns la concluzia ca nu e cea mai buna solutie. Nicoleta e impacata cu situatia si e hotarata sa-si pastreze fostul iubit ca prieten: "in ultimele doua luni am fost in Bucuresti doar de patru ori si pana in februarie va fi la fel. De Sarbatori avem o multime de concerte. Am stat mult de vorba, am realizat amandoi ca mai mult vorbim la telefon decat ne vedem si am hotarit ca e mai bine asa. Nu ne-am certat sau ceva de genul acesta. O sa lucram impreuna, o sa iesim impreuna si pentru amandoi este foarte importanta si relatia noastra de prietenie, pe care nu vrem sa o stricam sau sa o pierdem".

Gabriela Spanic a pus ochii pe Lucian!

Ce nu mai merge intre Lucian si Nico ar putea merge intre Lucian si Gabi Spanic: vedeta telenovelelor, aflata de duminica in Romania, a pus ochii pe prezentatorul "Povestirilor adevarate". Cei doi s-au cunoscut luni seara in platoul emisiunii moderate de Lucian, insa atractia dintre ei a devenit evidenta seara, la petrecerea data la Keoke in cinstea Gabrielei (care implineste vineri 31 de ani). Acolo, au stat la aceeasi masa, au dansat si au povestit aproape fara a-si lua ochii unul de la celalalt, Lucian (28 ani) si actrita din "Prizoniera" si-au si dedicat cate o piesa. Cea interpretata de cantaret chiar ne pune pe ganduri, caci titlul e... "Predestinati". Urmarea: ieri dimineata Gabriela a hotarat sa-si prelungeasca sederea in Romania pana sambata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.