„Academia Catavencu” de miercuri da ca sigura stirea ca un roman a spulberat recordul mondial la masturbatie, insa pagina de Internet la care se refera saptaminalul de umor este o gluma in care numele poate fi schimbat.

Citind Global Associated News, saptaminalul mentionat relata ca romanul Tudor Rosca a doborit recordul mondial la masturbatie intr-un maraton de 24 de ore, la capatul caruia a obtinut 36 de orgasme. Noul rege al masturbatiei, "Tudor Rosca", s-a ajutat, in tentativa lui reusita de a dobori recordul anterior, de 400 de filme pentru adulti pe care le-a urmarit pe trei ecrane TV.
Povestea, datata in "Academia Catavencu" 12 iunie 2005, este un fals si in acelasi timp o gluma. Global Associated News este numele unuia dintre site-urile de Internet care se ocupa de insulte caraghioase dupa o reteta simpla: in anumite locuri, utilizatorul bate numele si prenumele persoanei careia vrea sa-i faca farsa, dupa care este generata automat o pagina-tip, in care numele ales apare ca incriminat de o fapta infamanta.

Saptaminalul de umor nu a stiut sau a omis sa precizeze ca informatia este falsa, dar, la cinci zile de la data din "Academia Catavencu", "Evenimentul zilei" a obtinut o pagina asemanatoare, in care recordul mondial la masturbatie a fost doborit nu de Tudor Rosca, ci chiar de "Academia Catavencu".

Adresa paginii este: http://academia.catavencu.swellserver.com/news/top_stories/worldrecord.php.
Numele si prenumele care apar in "stire" sint primele cuvinte dupa specificarea protocolului ("http://") din adresa. Paginile generate contin o legatura care trimite si la alte pagini-farsa, in care dusmanii de sex feminin pot fi descrisi ca inaugurindu-si propriul site pentru adulti etc. Ramine numai intrebarea: cine este adevaratul Tudor Rosca?


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.