AndreEA a terminat filmarile la cel mai nou videoclip pentru piesa "Imi vad de viata mea", un featuring inedit cu Marijuana. Dupa o absenta destul de lunga, AndreEA revine cu un look complet schimbat, cu o piesa semnata Bogdan Popoiag si cu un album nou-nout, ce urmeaza a fi lansat in curand. Filmarile s-au desfasurat timp de doua zile si doua nopti. Intre cele doua zile insa, echipa a luat o pauza de filmare, datorita schimbarilor bruste de temperatura si a ploii, care i-a impiedicat sa filmeze cadrele de exterior.

Partea haioasa a filmarii a fost in momentul in care trebuia filmata scena in care Andreea ar fi trebuit sa distruga o camera de apartament. Fiind o persoana foarte putin violenta, i s-a parut destul de greu sa sparga farfurii. Nu a fost deloc usoara nici sarcina de a sparge un televizor. Temandu-se de cioburi sau de o eventuala accidentare, Andreea a preferat sa lase un barbat sa distruga televizoul.

Toata echipa de filmare s-a deplasat pe Bulevardul Magheru pentru scenele "cu masina´´. Au fost atent supravegheati, bineinteles, de un echipaj de politie. Andreea a filmat intr-un maiou foarte decoltat, o pereche de pantaloni scurti si sandale, timp de mai multe ore la o temperatura foarte apropiata de 0 grade Celsius. Politistii au privit foarte atenti de pe margine toata desfasurarea de forte, au asteptat pana la ora 6.00, cand s-au incheiat filmarile si cand Andreea s-a suit in masina personala pentru a se indrepta catre casa. Artista nu a reusit sa parcurga mai mult de 300-400 de metri, ea fiind oprita si rugata sa sufle in fiola de catre acelasi echipaj de politie care asistase la filmari. Politistii i-au explicat Andreei ca lor nu le vine sa creada ca nu a baut nimic si a rezistat atat de bine frigului, ei fiind convinsi de faptul ca ea consumase o cantitate considerabila de alcool.