Sotia designerului Mihai Albu, Iulia, nu a reusit sa afle care este sexul copilului ei, desi a intrat in luna a patra de sarcina. Medicul care i-a facut ecografia nu a putut sa-i spuna daca va avea fetita sau baiat, din cauza pozitiei in care sta fatul: cu fundul in sus. Preferand sa nu le dea informatii false, doctorul le-a recomandat parintilor sa mai astepte putin pentru un verdict clar.
Iulia Albu s-a bucurat foarte tare cand a intrat in al doilea trimestru de sarcina, atat pentru ca primise asigurari de la medic ca va scapa de greturile matinale, dar si pentru ca stia ca in luna a patra ar putea afla sexul viitorului ei bebelus.

Entuziasmata, sotia designerului Mihai Albu s-a prezentat la ecograf la inceputul acestei saptamani, nutrind speranta ca va pleca de acolo cu o certitudine in acest sens.

Din pacate, rezultatul analizei nu a fost deloc clar, ceea ce inseamna ca Iulia si Mihai vor mai avea de asteptat pana sa afle daca vor avea fetita sau baiat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.