Oana Zavoranu, vedeta postului Acasa si a telenovelei "Numai iubirea", a implinit joi, 16 iunie, 30 de ani, ocazie cu care a dat o petrecere de zile mari la vila ei de la Afumati (foto mare). De la petrecere n-au lipsit baile in piscina, hit-urile lui Pepe, concursurile karaoke, baloanele colorate, mese imbelsugate si cocktailuri de toate felurile.

Printre musafiri s-au numarat colegii Oanei din telenovela "Numai iubirea" si multi alti prieteni, iar cadourile au umplut o camera intreaga. Totodata Oana si-a facut cadou o pereche de silicoane. Pentru ziua ei, Oana si-a dorit o petrecere in stil american, cu bar la iarba verde, petrecere la piscina si multi prieteni. Ea si-a invitat musafirii de la ora 16.00 pentru a se bucura de o zi de plaja la o petrecere in costum de baie, primii sositi profitand din plin de o dupa-amiaza insorita. Pe seara, aleea de pe marginea piscinei s-a transformat in ring de dans, sufletul petrecerii devenind sarbatorita Oana, iubitul ei, Pepe, dar si Cihan Unal, interpretul personajului Murat in telenovela "Numai iubirea". Dupa cateva ore, Oana umpluse o camera cu cadouri si cu flori; zeci de buchete de trandafiri. Ea a primit jucarii de plus, cadouri de casa noua si chiar un poster inramat cu Pepe.

Cel mai dorit cadou si l-a facut chiar prezentatoarea, care a profitat de vacanta dintre telenovele, programandu-si operatia de marire a sanilor care o va usura de aproximativ 2.000 de euro. Vedeta si-a ales cele mai mici implanturi, astfel ca a fost necesara o comanda speciala pentru bustul ei care nu va suferi o schimbare semnificativa. Printre musafirii Oanei s-au numarat Vlad Radescu, Andi Moisescu, Emil Mitrache (Americanu' din "La bloc"), Julia de la Sexxy, Bogdan Jianu, Andreea Antonescu, Marcel Pavel, Jasmine si multi colegi din PRO TV; in total peste 100 de persoane. Mancarurile au fost preparate de un bucatar renumit, prieten cu Pepe si cu parintii acestuia: fructe de mare, salate de toate felurile, ciuperci, fripturi, legume la gratar, fructe exotice si bauturi pentru toate gusturile.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.